Blog

Výjimečné zelené potraviny – co všechno umí?

Kvalitní doplňky stravy (přírodního původu!, ne ty z lékárny, které jsou většinou chemicky vyrobené) by dnes měly být nedílnou součástí našeho života.Proč? Protože potrava, kterou denně přijímáme, ani zdaleka neobsahuje všechny potřebné látky, které ...

Víš, co jíš?

Dnešní doba je rychlá, lehce chaotická, s důrazem na výkon. To určitě sami znáte, kolik věcí musíte denně zařídit a zvládnout. Kdo z nás si pak plně uvědomuje jídlo, zastaví se a pouze a jenom jí? Mám pro vás takový malý experiment, který vás pravdě...

Není chleba jako chleba…

Klasický kulatý nebo oválný pecen chleba jedl jako malý asi každý z nás. Dnes už si můžeme vybírat co jíst a jaký chléb si koupit – kváskový, žitný, s brusinkami, se semínky…Někdo si ale moc vybírat nemůže, a to lidé s bezlepkovou dietou. Mají 2 m...

Nestíháte snídat nebo svačit? Dejte výmluvy stranou!

Čas je vzácný a každý z nás má v této uspěchané době všeho až nad hlavu. Dobře to znám, rozdat se pro ostatní, rychle udělat tohle a pak ještě tamto… A večer přijdete na to, že jste vlastně skoro nic nestihli sníst a vypili pouze pár sklenek vody. Bo...

Bryndzová pomazánka

Receptů na pomazánky není nikdy dost. Já miluju snad všechny, které se dají vyrobit. Možná je to tím, že je největším mistrem na pomazánky moje maminka, která neustále vymýšlí nové, experimentuje a vždycky vykouzlí něco neuvěřitelně dobrého, co máte ...

Bio neBio

Taky znáte tu situaci, kdy stojíte v obchodě, chcete si koupit třeba kokosový olej, ale v regále jich je 8 od různých značek, a vy nevíte, který si vybrat? Podle čeho se rozhodnete? Cena? Barevný obal? Složení? Země původu? Kvalita? Trh je přesyce...

Jíš ve stresu? To raději nejez vůbec!

Minulý rok v dubnu zemřela nejstarší žena planety Italka Emma Martina Luigia Morano (ve 117 letech). Na co se jí média nejčastěji ptala? Samozřejmě na to, jak se stravuje. Protože jídlo je hnací a vyživující motor našeho pozemského těla. Musela mít ...

Stránka 1 z 1 - 7 položek celkem