Není chleba jako chleba…

Klasický kulatý nebo oválný pecen chleba jedl jako malý asi každý z nás. 
Dnes už si můžeme vybírat co jíst a jaký chléb si koupit – kváskový, žitný, s brusinkami, se semínky…
Někdo si ale moc vybírat nemůže, a to lidé s bezlepkovou dietou.

Mají 2 možnosti – vybrat si z omezené nabídky na trhu nebo si péct z bezlepkových mouk chléb vlastní. Což časově není žádná sranda (vím moc dobře, o čem mluvím, zanedlouho se můžete těšit na recept na domácí chleba).

Jaká je u nás nabídka bezlepkového pečiva?

Řekla bych, že čím dál tím lepší. Ale… ty ceny?! Jako vážně? 285g za 77Kč? A ještě k tomu konzistence, která se rozpadá?

Proto jsem teď více než dříve vděčná za to, že Natural začal péct svůj vlastní chléb. 
Konkrétněji BEZLEPKOVÝ chléb!

Mají dokonce 4 druhy:

Bezlepkový chléb bílý

Bezlepkový chléb tmavý

Bezlepkový chléb rustikální

Bezlepkový chléb semínkový

Ukázku semínkového a rustikálního chleba jste mohli vidět tady společně s receptem na bryndzovou pomazánku.